Oulun suurlähetystö

Voita yö joki-iglussa!

Tässäpä elämys, joka todellakin on koettava: ainutlaatuisen Oulujoen rannalla pääset yöpymään joki-iglussa, joka tarjoaa upeat panoraamamaisemat lasikaton alla. Kesän huikeimman yön voit voittaa osallistumalla arvontaan 1.7. mennessä.

Maistuvien unien lisäksi joki-iglu tarjoaa puitteet ihanalle illalle. Upea terassi joki-iglun edessä on oma aitiopaikkasi Oulujoesta nauttimiseen, ja terassilta on ihana pulahtaa uimaan ja virkistäytyä Oulujoessa – joki-iglu on sitä varten varusteltu tietenkin uimaportailla! Samassa laiturissa on myös Koivurannnan saunalautta, joka palvelee yöpyjiä aukioloaikoinaan.

Iloinen ilta ja unohtumaton yö

Joki-iglu on ekologinen ja nautinnollinen tapa kokea yötön yö pohjoisessa luonnossa Oulujoen rannalla. Nautit maisemista tietenkin omassa rauhassasi, kaukana arjen kiireistä. Koivurannan joki-iglujen varusteluun kuuluu mm. hemmottelevan ylellinen parisänky, lämmitys ja ilmanvaihto, hyvinvarusteltu minikeittiö ja ruokakellari, maksuton wifi sekä bluetooth-kaiutin ja radio. Joki-igluun mahtuu myös lisävuode esimerkiksi lasta varten. Yöpymään pääset helposti mobiiliavaimella. Koivurannan iglut on valmistanut Aurorahut Ylivieskassa. Lue lisää joki-igluista Koivurannan Iglujen sivuilta.

Tutustu myös kaikkiin upeisiin Oulun seudun elämykseen VisitOulun Elämysten olohuoneessa!

Osallistu arvontaan 1.7. mennessä ja voita yöpyminen Koivurannan joki-iglussa. Arvonta suoritetaan viikolla 27.

Haluan voittaa yön joki-iglussa!